[top.htm]

 

[left.htm]

                            

 

 

Hej med jer!!

Jeg er en lille pige der kom til verden den 2. marts 2005 kl. 1547, på Glostrup Amt Sygehus. Jeg var 47 cm lang og vejede ikke mere end 2400 g, - men det er der allerede ændret på..     

                                                                                              

Min mor  solgte sin lille et værelseslejlighed i København, men heldigvis havde Mormor og Morfar plads nok til at vi kunne bo der et stykke tid. (Og jeg blev ikke "ret meget" forkælet) Nu har Mor fået en ny lejlighed, så midt i august 2006 flyttede vi op til Kalundborg og  bor nu "næsten" ved siden af Onkel Leon og Onkel Kai.. I den nye lejlighed har jeg fået et værelse der er  meget større end Mor's (ha ha)

                                                                                                                                      

Jeg blev døbt den 15. maj 2005 i Grundtvigs Kirken på Bispebjerg (der hvor både min mor og onkel Leon også blev døbt), og jeg fik navnet Sarah Alba Rasmussen. (Klik for at se En tak til alle gæsterne )

                                                                           

Min familie er helt "syge" med at fotografere, så hvis du trykker på knapperne nedenunder, kan du se en masse billeder af mig - Morfar siger at det er noget der hedder PowerPoint præsentationer. Billeder fra mit barnedåb er på en side for sig selv (der kommer mange flere).

Nu er min Morfar flyttet helt ned til Belgien for at arbejde (det er godt nok kedeligt at han ikke bare kunne flyve frem og tilbage hver dag) men så kommer jeg da heldigvis ud at flyve en gang imellem. Jeg har da allerede besøgt ham mange gange, (flere gange end Mor har) og det er altid spændende, for han har som regel købt et eller andet til mig. En af de første gange  fik jeg en 3-hjulet cykel - som jeg godt nok først er begyndt at bruge nu.

Jeg har for nemhedens skyld delt billederne over flere sider.

Side 8 er fra min 1 års fødselsdag.

Klik hvis du vil se billeder af mine "grandkusiner" Emma og Laura                                                 Morfar har sidst opdateret min side d. 8. november 2006

Barnedåb Side1 Side2 Side3 Side4 Side5 Side6 Side7 Side8 Side9 Side10 Side11 Side12 Side13           HOME