Tilbehør til div. retter
Små bagte kartofler:

Indkøb:

Små kartofler - rødløg - hvidløg - ingefær - soya sauce - 100 g sesamfrø

 

Fremgangsmåde:

Kartoflerne skæres i kvarte og bages i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min til de er møre. Løg halveres og snittes på langs, hvidløg knuses så det svarer til ca. 1tsk. Ingefær fintrives ligeledes 1 tsk. Løg - hvidløg - ingefær og sesamfrø blandes med ca. 1 dl. soya sauce. Til sidst vendes de bagte kartofler i blandingen og serveres straks. Som extrafyld kan man evt. komme lidt skinkestrimler i blandingen.
 

Denne forret er også velegnet som tilbehør til andre retter, extrafyld skal så blot udelades.
 

Forslag til drikkevare:

Retur til toppen af denne side:

 

Tomat-salsa:

Indkøb:

4 tomater - 1 rødløg -frisk basilikum - olivenolie

Fremgangsmåde:

Fjern kerner fra tomaterne og hak dem groft - løg og basilikum hakkes fint og det hele blandes med olivenolie (ca. en spsk). Anret salsaen på tallerkenen med en timbala-ring.

Forslag til drikkevare:

 

Retur til toppen af denne side:

 

Fyldte tomater:

Indkøb:

2 tomater (en halv pr person) - 1 pakke bacontern - 125g svampe - frisk basilikum - hvidløg - sesamfrø - brocoli

Fremgangsmåde:

Del tomaterne i halve og fjern kernerne. Svampene finthakkes med 1 fed hvidløg og lidt frisk basilikum. Bacontern svitses til de er møre (ikke sprøde) og de sidste par minutter tilsættes de hakkede svampe, som kun lige skal varmes. Lige før blandingen skal fyldes i tomaterne tilsættes sesamfrø for at trække noget af væden. Pynt hver tomat med en lille buket af brocoli (enten rå el. kogt alt efter din egen smag)

Forslag til drikkevare:

Retur til toppen af denne side:

 

Ny opskrift:
   

Indkøb:

 

Fremgangsmåde:

Forslag til drikkevare:

Retur til toppen af denne side:

 

Ny opskrift: